Un Alumni de la Facultat d'Humanitats, menció al Premi Nacional de Fi de Carrera

19/05/14
Comparteix aquesta informació

Xavier Gómez Artiola, Alumni de la Facultat d'Humanitats de la UIC, ha estat premiat amb una menció en la convocatòria del Premi Nacional de Fi de Carrera d'Educació Universitària del curs acadèmic 2010-2011 que atorga el Ministeri d'Educació, Cultura i Esport.

Un Alumni de la Facultat d'Humanitats, menció al Premi Nacional de Fi de Carrera

D’acord amb el que es pot llegir a la resolució de la convocatòria, el premi té “la finalitat de distingir els alumnes que hagin cursat amb més excel·lència els seus estudis universitaris”. El premi representa la distinció oficial més prestigiosa dins l'àmbit acadèmic. Entre els requisits inclosos per optar a aquest guardó, hi ha el d’una nota mitjana superior a 9 per a les titulacions de les àrees d’Arts i Humanitats, Ciències Socials i Jurídiques, Ciències de la Salut, i Ciències, i de 8 per a les que configuren el domini d’Enginyeries i Arquitectura.

En la present convocatòria s’han concedit 55 premis nacionals amb una dotació de 3.300 euros, 54 mencions amb una dotació de 2.650 euros, i 52 accèssits amb una dotació de 2.200 euros.