Un centenar d'executius iberoamericans es formen en direcció estratègica a la Setmana ADEN de la UIC

12/04/13
Comparteix aquesta informació

La UIC ha col·laborat aquesta setmana juntament amb ADEN Business School en el desenvolupament del MBA in International Management, els crèdits s'han complentat amb la Setmana Acadèmica ADEN a Barcelona, que ha acollit sessions, networking i visites a empreses.

Un centenar d'executius iberoamericans es formen en direcció estratègica a la Setmana ADEN de la UIC

Prop d’un centenar d’executius iberoamericans han participat de dilluns a avui en la Setmana Acadèmica ADEN, una trobada que té lloc anualment a la Universitat Internacional de Catalunya (UIC). Des de fa diversos anys, la UIC col·labora juntament amb ADEN Business School en el desenvolupament del MBA in International Management, els crèdits es completen amb la setmana acadèmica ADEN a Barcelona, que acull diverses sessions, visites a empreses, així com una jornada específica dedicada al networking.

L’objectiu de la Setmana ADEN és oferir als participants una formació específica en direcció estratègica i habilitats directives. Directius d’una desena de països iberoamericans (Panamà, Guatemala, l’Argentina, Costa Rica, San Salvador, Hondures, la República Dominicana, Colòmbia i l’Equador) participen enguany en aquesta trobada, el focus d’atenció principal de la qual serà la celebració de la primera edició del “Networking International”. En aquesta trobada, que tindrà lloc durant tot el matí del dimecres 10 d’abril, hi participaran empreses com el Centre Europeu d’Evolució Econòmica (CEDEC), Nutrexpa, LEITAT, Intel, Semillas Fitó, Grup RB o TMI Espanya per tal d’intercanviar experiències amb els directius iberoamericans i estudiar conjuntament noves oportunitats de negoci a tots dos països.

La setmana ha inclòs sessions amb experts sobre lideratge i motivació, gestió del canvi o direcció per missions, així com visites a empreses, com l’Autoritat Portuària, Caves Freixenet, Grup Mahou, com a models de negoci internacionalitzadors.

El MBA in Internacional Management de la UIC forma l’alumnat perquè adquireixi una visió global de les diferents àrees d’empresa a través d’un programa multidisciplinari. Ciències en constant evolució com el màrqueting, la comunicació, les xarxes socials, la logística integral han estat presents en el programa, que s'ha clausurat avui amb el lliurament de diplomes als participants.