Un grup d’alumnes participa al Doing Good and Doing Well de l’IESE Business School

10/03/15
Comparteix aquesta informació

Els alumnes del Màster en Direcció d’Empreses i Sistemes de Producció van participar el 27 de febrer passat a la Doing Good and Doing Well Conference que organitza anualment l’IESE Business School. 

Un grup d’alumnes participa al Doing Good and Doing Well de l’IESE Business School

El Doing Good and Doing Well (DGDW) és un seminari organitzat i dirigit per estudiants de l’IESE Business School. Els temes de la jornada giren entorn de la responsabilitat empresarial. La jornada es divideix en conferències magistrals, taules rodones, concursos de casos, tallers, intercanvis professionals i esdeveniments de networking, tot això dirigit per professionals en actiu que exposen les seves pròpies experiències en el tema que s’estudia.

Enguany el tema que s’ha tractat ha estat “Què és l’empresa responsable?”. En aquesta edició, hi van participar directius d’empreses internacionals com IBM, BMW, Patagonia o Hystra i van parlar sobre l’impacte de l’empresa a la societat actual, i de com la missió de l’empresa hauria de canviar per fer una societat més justa, responsable i sostenible. Durant les seves exposicions van compartir exemples de com, des de les seves empreses, estan assolint aquest repte.