Un professor de Hong Kong explica com es pot ensenyar anglès a través del teatre

04/10/16
Comparteix aquesta informació

Els alumnes dels dos graus de segon curs de la Facultat d’Educació han estat protagonistes d’un tipus de classe d’anglès ben diferent de les que tenen durant el semestre. Han participat en un taller anomenat “Teatralment Anglès” impartit pel professor xinès Man Cheung, de Hong Kong, convidat per UIC Barcelona.

Un professor de Hong Kong explica com es pot ensenyar anglès a través del teatre

En el taller, el ponent ha presentat les innovacions en les quals ell treballa: tècniques emprades per les agències que preparen els musicals i les obres teatrals del món. La idea principal és tenir els alumnes involucrats en tot moment per tal que l’aprenentatge sigui real, significatiu, i a l’hora gaudeixin del moment.

Durant la sessió, el professor Man Cheung ha parlat de la importància de buscar noves maneres d’ensenyar per captar l’atenció. “No tenim alumnes dolents, amb poca capacitat d’aprendre –ha remarcat el professor–, el que tenim són alumnes que s’avorreixen, per això perden l’interès. Els infants tenen un aprenentatge ràpid i intuïtiu, la nostra missió com a docents és aportar el que els pugui fer descobrir un coneixement ple de sentit”.