Una delegació de la Universitat de Yantai, de la Xina, visita UIC Barcelona

31/05/17
Comparteix aquesta informació

UIC Barcelona va acollir dilluns passat la visita de tres directius de la Universitat de Yantai, de la Xina. El vicepresident, Zhang Wei; el director, Ren Huijiang, i el project manager de l’oficina internacional, Wu Hongjun, es van reunir amb la Universitat per tal d’explorar possibles oportunitats de col·laboració amb la Facultat de Ciències Econòmiques i Socials.

Una delegació de la Universitat de Yantai, de la Xina, visita UIC Barcelona

És la primera vegada que la Universitat de Yantai visita UIC Barcelona. Segons José Antonio Benedicto, conseller d’Educació de l’Ambaixada d’Espanya a la Xina, la Yantai és “una de les millors universitats de la província de Shandong. Com que és una universitat pública generalista no disposa d’una única especialitat sinó que, com a UIC Barcelona, ​​s’hi poden estudiar carreres de tot tipus”. A més a més, aquesta universitat pública local té el suport de les dues universitats nacionals més importants i prestigioses de la Xina, la Universitat de Pequín i la Universitat de Sichuan.

La Universitat de Yantai és considerada una de les millors del país en quatre camps: dret, física aplicada, farmàcia i informàtica. El centre acadèmic exigeix ​​una nota molt alta en la prova d’accés a la universitat.