Una jornada de l'IESF aborda les claus per a l'enfortiment de les relacions familiars

12/04/19
Comparteix aquesta informació

Més de seixanta persones van assistir el 30 de març passat a la jornada "Viure en família, créixer junts i ser diferents", organitzada per l'Institut d'Estudis Superiors de la Família de UIC Barcelona.

Una jornada de l'IESF aborda les claus per a l'enfortiment de les relacions familiars

La jornada es va iniciar amb una conferència a càrrec de Javier Vidal-Quadras, secretari general de la International Federation for Family Development i sotsdirector de l'Institut. En la seva intervenció, Vidal-Quadras va abordar les principals característiques de l'amor conjugal, les notes distintives de la feminitat i la masculinitat i els factors que fan que la convivència familiar sigui reeixida.

Després de la primera conferència, va tenir lloc una pausa per al cafè, espai en el qual els assistents van poder compartir experiències, i tractar personalment amb els ponents. A continuació va començar un mòdul pràctic, format per dos tallers, enfocat en el desenvolupament de l'enfortiment de les relacions familiars i interpersonals. Els tallers van ser impartits per Ma Pilar Lacorte, subdirectora de Programes docents de l'Institut i Montserrat Santigosa, psicopedagoga i assessora familiar.