Una professora d’Educació coordina un simposi universitari a Santander

22/06/17
Comparteix aquesta informació

La Dra. Maite Fuertes, professora de la Facultat d’Educació, va coordinar el “5th International Congress of Educational Sciences and Development”que va tenir lloc a Santander del 25 al 27 de maig, en què també van participar diferents universitats catalanes.

Una professora d’Educació coordina un simposi universitari a Santander

En el simposi, hi participaven la Universitat de Barcelona, la Universitat Ramon Llull, la Universitat Autònoma de Barcelona i UIC Barcelona. El treball presentat per la professora Fuertes recollia la recerca al voltant dels projectes d’aprenentatge i servei (ApS) en la formació universitària analitzats segons els dinamismes bàsics, pedagògics i organitzatius que es posen en funcionament en aquests tipus de projectes.

El sentit del servei i de l’aprenentatge curricular, la reflexió i l’avaluació van ser els aspectes clau del simposi coordinat per la professora Fuertes.

Aquest congrés està dirigit a acadèmics i professionals, investigadors i formadors, educadors i estudiants, gestors, administratius i directors de tots els àmbits de les ciències de l’educació i la psicologia del desenvolupament.