Una vintena d’alumnes de UIC Barcelona obtenen una beca Alumni- Banco Santander

26/02/16
Comparteix aquesta informació

L'auditori de la Facultat d'Educació de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC Barcelona) ha acollit aquest migdia l’acte de lliurament de les beques Alumni-Banco Santander 2015-2016, que en aquesta VIII edició ha beneficiat vint alumnes.

Una vintena d’alumnes de UIC Barcelona obtenen una beca Alumni- Banco Santander

UIC Barcelona, ​​amb el suport de Banco Santander, a través de Santander Universitats, ha concedit per vuitè any consecutiu les beques Alumni-Banco Santander. Des de la primera edició, aquests ajuts, amb una dotació de 20.000 euros, ja s’han concedit a més d’un centenar d’alumnes. 

És un ajut al qual poden accedir els estudiants de la Universitat que siguin membres d’Alumni, l’agrupació d’antics alumnes i amics de la Universitat, o bé que compleixin una sèrie de requisits: s’avalua l’expedient acadèmic de l’alumne que el sol·licita i la situació econòmica i familiar (famílies nombroses, famílies amb atur, minusvalideses, orfandat, etc.). Amb aquests ajuts, UIC Barcelona treballa pel benestar de l’alumnat, més enllà de la formació acadèmica. 

A l’acte, presidit pel rector de la Universitat, el Dr. Xavier Gil, hi han assistit la vicerectora de Comunitat Universitària, Belén Zárate; Luis Herrero, sotsdirector general de Banco Santander i director territorial de Catalunya, i José Ignacio Parellada, president d’Alumni. 

En nom dels estudiants becats ha parlat Débora Saragossa, alumna del Grau en Infermeria, que ha agraït a la Universitat i al Banc “l’oportunitat que ens brindeu per estudiar a la universitat que hem escollit, sense la qual no seria possible tot el que estem aprenent, no només coneixements teòrics i pràctics, sinó també valors humans que ens ajuden a créixer com a persones”. Els alumnes becats provenen pràcticament de totes les titulacions de la Universitat, per la qual cosa han estat unes beques molt repartides. 

Des de 2004, Banco Santander dóna suport a aquestes beques, així com a altres iniciatives de UIC Barcelona com la Càtedra d’Estudis sobre la Solidaritat Intergenereacional a la Família i l’emissió de la Targeta Universitària Intel·ligent. 

El Banc és l’empresa que més inverteix per donar suport a l’educació en el món (Informe Varkey / UNESCO - Fortune 500). Dóna suport a aquesta iniciativa a través de Santander Universitats, que manté 1.200 acords de col·laboració amb universitats i institucions d’arreu del món (www.santander.com/universidades).