Una vintena d’empreses participen en la Jornada Universitat-Empresa de UIC Barcelona

20/11/15
Comparteix aquesta informació

El passeig de la Fontana del Campus Barcelona va acollir dimarts, 17 de novembre, una fira d’empreses organitzada per la Direcció de Formació, Assessorament i Coaching i les facultats de Dret i de Ciències Econòmiques i Socials. L’objectiu: apropar el món laboral als alumnes dels últims cursos de totes dues facultats.

La concepció de la jornada era la d’una fira. Cada empresa tenia el seu propi estand on s’oferia informació de la tasca que desenvolupa i dels perfils de treballadors que busca. Els alumnes d’últim curs d’ADE i Dret van poder-hi entregar el currículum i entrevistar-se amb la vintena d’empreses que hi van participar.  

L’activitat va ser una bona manera d’acostar el món laboral als alumnes, i d’ensenyar-los a dirigir i preparar el seu perfil professional. Entre les empreses participants hi havia:  Agència Tributària, Audihispana Grant Thornton, BDO, Deloitte, Ernst & Young, Everis, FlyHigh.me, Fundació Servei Solidari, Garrigues, Lidl Supermercats, Mango (, Manubens Abogados, OVB Allfinanz España, Page Personnel, Pimec, PricewaterhouseCoopers, Ramón y Cajal Abogados, Roca Junyent, Rousaud Costas Duran i Winche Redes Comerciales.