Válida sin Barreras renova el seu compromís amb el Postgrau en Accessibilitat i Disseny per a Tothom

09/06/17
Comparteix aquesta informació

Ahir, 8 de juny de 2017, Válida sin Barreras va renovar el seu compromís amb el Postgrau en Accessibilitat i Disseny per a Tothom en línia de l’ESARQ - School of Architecture de UIC Barcelona, que arrencarà l’octubre la seva setena edició.

Válida sin Barreras renova el seu compromís amb el Postgrau en Accessibilitat i Disseny per a Tothom

En la signatura de renovació del conveni, hi han estat presents Albert Vila, director comercial de Válida sin Barreras; el Dr. Xavier Gil Mur, rector de UIC Barcelona; el Dr. Josep Lluís i Ginovart, director de l’ESARQ - School of Architecture, i el director del postgrau, l’arquitecte Enrique Rovira-Beleta.

El Postgrau en Accessibilitat i Disseny per a Tothom en línia és la primera iniciativa formal acadèmica que té en compte l’accessibilitat des d’un punt de vista global i en un marc de transversalitat, i és de gran importància per aconseguir que el disseny per a tothom sigui universal i versàtil, ja que els requeriments d’accessibilitat són diferents a cada país.

El programa combina teoria i pràctica, i les sessions de treball són virtuals i interactives (en línia), per la qual cosa l’alumne pot cursar aquests estudis des de qualsevol part del món. El claustre està format per professors de diferents països i per professionals de reconegut prestigi en els diferents sectors de l’àmbit i l’activitat del disseny per a tothom, així com per representants d’organitzacions de persones amb discapacitats i institucions de serveis en matèria d’accessibilitat universal.