La Dra. Vanessa Ruiz, nova acadèmica de l'Acadèmia de la Diplomàcia del Regne d'Espanya

28/03/19
Comparteix aquesta informació

La professora de la Facultat d'Odontologia ha rebut el prestigiós títol en reconeixement als seus mèrits professionals i acadèmics com a docent de UIC Barcelona i de la Universitat de Pàdua

La Dra. Vanessa Ruiz, nova acadèmica de l'Acadèmia de la Diplomàcia del Regne d'Espanya
El 15 de març, la Dra. Vanessa Ruiz, professora de l'àrea de periodòncia de la Facultat d'Odontologia, es va incorporar a l'Acadèmia de la Diplomàcia del Regne d'Espanya en un acte celebrat a Sevilla. Al costat de la Dra. Ruiz es van nomenar també nous acadèmics del món de la ciència, l'empresa i la diplomàcia. 
 
L'Acadèmia de la Diplomàcia del Regne d'Espanya és una institució vinculada al món diplomàtic, però oberta a persones d'altres professions relacionades amb el món diplomàtic, les relacions internacionals, l'empresa, la cultura i el protocol. Amb el nomenament dels nous acadèmics, la institució vol reconèixer-ne els mèrits professionals i acadèmics. 
 
En l'acte, la Dra. Vanessa Ruiz va estar acompanyada també pel Dr. Lluís Giner, degà de la Facultat d'Odontologia, i Elisa Sanagustín, gestora de la Facultat.