VII Trobada d'empreses de la Càtedra Direcció per Missions i Govern Corporatiu de UIC Barcelona

24/07/15
Comparteix aquesta informació

La Càtedra Direcció per Missions i Govern Corporatiu va celebrar divendres passat, 17 de juliol, la setena trobada de les empreses que formen part del projecte. L'acte va tenir lloc a Vygon Espanya, empresa associada al projecte situada a Paterna (País Valencià).

VII Trobada d'empreses de la Càtedra Direcció per Missions i Govern Corporatiu de UIC Barcelona

La jornada "Experiències de consultoria en la direcció per missions" va tenir una conferència inaugural titulada: "La construcció de confiança en l'empresa", a càrrec de Manuel Guillén, professor de management a la Universitat de València.

Durant la jornada es van exposar diferents casos de la implementació del model de direcció per missions en les empreses que formen part de la Càtedra o hi col·laboren. I en aquest sentit, cada empresa va poder donar testimoni de com ha impulsat el lideratge a través de la formació, la comunicació, les polítiques internes, etc.

La trobada va finalitzar amb una conferència a càrrec de Marisa Salanova, presidenta de la Societat Espanyola de Psicologia Positiva. La Dra. Salanova va destacar la importància i els bons resultats que genera la conducta positiva en la direcció per missions de qualsevol empresa.

Els assistents van poder conèixer de prop les instal·lacions de Vygon que, després de 35 anys d'experiència dedicada al material medicoquirúrgic, ha convertit la seva seu en el primer "edifici optimista" amb l'objectiu de generar felicitat, bon ambient i comunicació entre companys. Vygon ha creat diferents espais lúdics dins de la mateixa empresa que ajuden a desconnectar i que fomenten l'optimisme com a forma de treball i de vida.