Visita de la Fundació La Marató de TV3 al Campus Sant Cugat

09/05/19
Comparteix aquesta informació

El director de la Fundació La Marató de TV3, Lluís Bernabé, va visitar dimarts passat les instal·lacions del Campus Sant Cugat, acompanyat de la cap de Comunicació, Begonya Garcia. Per part de UIC Barcelona, els van rebre el vicerector de Recerca, Innovació i Transferència, el Dr. Toni Mora; la directora de Transferència, Edurne Díaz, i la cap de Gabinet del rector, Laura Rubio, en representació del rector

Visita de la Fundació La Marató de TV3 al Campus Sant Cugat
Al llarg de la visita, l’equip de la Fundació La Marató de TV3 va ser rebut pel Dr. Albert Balaguer, degà de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut, i pel degà de la Facultat d’Odontologia, el Dr. Lluís Giner. Al Laboratori de Biomedicina van poder intercanviar impressions amb la Dra. Núria Casals, responsable del Grup de Recerca sobre la Regulació del metabolisme dels lípids en l’obesitat i la diabetis, sobre un dels projectes que lidera i que té el finançament de La Marató de TV3. 
 
Amb el títol “Activació del teixit adipós marró i reducció de la ingesta mitjançant la modulació de la carnitina palmitoiltransferasa 1 per lluitar contra l’obesitat”, l’equip d’investigadors de UIC Barcelona, juntament amb un altre equip de la Universitat de Barcelona, estudia el paper de la proteïna CPT1C en el control de la funció termogènica de la massa marró com a estratègia d’acció davant de l’obesitat.