Vygon España presenta la iniciativa Hospital Optimista en l’últim Esmorzars Càtedra del curs

11/06/18
Comparteix aquesta informació

Florent Amion, director general de Vygon España, va ser el ponent de l’última sessió dels Esmorzars Càtedra del curs. Amb el títol “Somiant amb un Hospital Optimista”, Amion va presentar una iniciativa social que ha impulsat l’empresa.

Vygon España presenta la iniciativa Hospital Optimista en l’últim Esmorzars Càtedra del curs

El ponent va iniciar l’esmorzar explicant que “el que ens mou realment és aquest afany de transformació personal, professional i de la societat”. Aquest últim punt, en el cas de Vygon, es reflecteix en la Fundació Hospital Optimista. Es tracta d’una iniciativa que contribueix a la millora de la salut dels pacients hospitalitzats i fomenta les iniciatives o pràctiques que contribueixin a la creació d’un entorn optimista per al pacient i la seva família.

La multinacional francesa Vygon, dedicada al material medicoquirúrgic, fa 40 anys que treballa a Espanya. La seu és a València. El 2014 van implementar la Direcció per Missions, un model que els ha ajudat a estructurar tota l’organització. “Ens ha permès transformar-nos, posar més amor en el nostre dia a dia o elaborar un sistema de gestió més humanista”, va explicar el directiu en la sessió.

La Direcció per Missions ha estat una revolució per a Vygon i ara els ha permès mostrar-se a la societat, en concret ajudant les organitzacions sanitàries, i per tant, els pacients.

Durant l’Esmorzar Càtedra, Amion va presentar el llibre Soñando con un Hospital Optimista, una guía para redescubrir tus superpoderes y transformar tu organización en un Hospital Optimista. Amion és autor del llibre juntament amb José Fonseca Pires, responsable del Departament de Comportament Humà a les Organitzacions a AESE (IESE Portugal).

Es tracta de l’última sessió dels Esmorzars Càtedra d’aquest curs 2017-2018, organitzat per la Càtedra Direcció per Missions i Govern Corporatiu de UIC Barcelona.