Vygon s'incorpora a la Càtedra Direcció per Missions i Govern Corporatiu de la UIC

11/11/14
Comparteix aquesta informació

Amb la incorporació d'aquesta empresa proveïdora de material sanitari, ja són vuit les empreses que aposten per fer recerca en el marc de la Càtedra i per impulsar models de direcció empresarial centrats en la idea de missió i en la confiança en les persones.

Vygon s'incorpora a la Càtedra Direcció per Missions i Govern Corporatiu de la UIC

Amb la incorporació d'aquesta empresa proveïdora de material sanitari, ja són vuit les empreses que aposten per fer recerca en el marc de la Càtedra i per impulsar models de direcció empresarial centrats en la idea de missió i en la confiança en les persones.

L’empresa Vygon s’ha incorporat a la Càtedra Direcció per Missions i Govern Corporatiu de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC). Aquesta nova incorporació s’ha fet oficial avui després de la signatura del conveni que han formalitzat a la Universitat totes dues entitats. Vygon és un grup familiar amb presència mundial que presta atenció personalitzada al professional sanitari i li ofereix una gran diversitat de productes medicoquirúrgics d’alta qualitat, estèrils i d’un sol ús, amb la finalitat de millorar el benestar assistencial del pacient. Amb la seva incorporació a la Càtedra, ja són vuit les empreses, de diferents sectors, que aposten per investigar sobre el nou model de direcció basat en la missió.

La direcció per missions ofereix un nou enfocament de gestió que enriqueix la tradicional direcció per objectius. Aquest sistema integra la missió en el sistema de gestió: la direcció per missions orienta els objectius al servei de la missió i promou el compromís dels treballadors. La Càtedra Direcció per Missions i Govern Corporatiu de la UIC, que investiga aquest nou model de direcció, està dirigida pel Dr. Carlos Rey, expert en direcció estratègica i gestió del canvi, i per Miquel Bastons, professor d’Economia i expert en presa de decisions.

La Càtedra té el suport de set empreses més, de diferents sectors: Jimenez Maña - patrocinador principal (sector automobilístic), Semillas Fitó (sector agrícola), Kern Pharma (sector farmacèutic), Aitex (sector tèxtil), JJC Contractistas Generales (sector de la construcció), HUF Portuguesa (sector automobilístic) i Industrial Química del Nalón (sector químic).

La voluntat de la UIC, atenent les necessitats del mercat, ha estat crear una càtedra que permeti cooperar en una àrea cientificotecnològica més àmplia que la que pugui establir-se en un projecte d’I+D, i amb un àmbit d’actuació ben clar: generació i transferència de coneixement. Per això, en el marc de la Càtedra, es desenvolupen tant activitats de formació com de recerca i divulgació.

La signatura del conveni l'han fet efectiva el rector de la UIC, Dr. Pere Alavedra, i el Sr. Florent Amion, director general de Vygon Espanya.

El nou membre de la Càtedra, Vygon, és un dels líders mundials en el disseny de productes que ajuden els professionals sanitaris a millorar l’atenció dels seus pacients. Els productes i solucions de Vygon es venen a tot el món gràcies a una xarxa de 25 filials i 79 distribuïdors exclusius. Ofereix una extensa gamma de productes adaptada a cada edat, des de nounats fins a adults, en les següents especialitats: cures intensives, oncologia i hematologia, urgències, anestèsia, teràpia intravenosa, cirurgia, tractament del dolor i cures domiciliàries. Per a més informació: www.vygon.com.