Notícies

 • Julio Fernández, infermer i director de Gestió Sanitària de la Generalitat Valenciana va ser el padrí de la graduació d'Infermeria i del Màster Universitari en Recerca Clínica. En la seva intervenció, va instar els acabats de graduar a ser "els líders del canvi de la infermeria"
  14/06/19
 • El rector de UIC Barcelona, ​​Xavier Gil, va participar el divendres 7 de juny a la XIX Junta General d'Accionistes d'Universia Espanya juntament amb 52 rectors més.
  14/06/19
 • Prop de setanta alumnes i alumni graduats en els últims cursos van participar ahir en la primera edició del Recruitment Day organitzat per Alumni & Careers.
  12/06/19
 • El passeig de la Fontana del Campus Barcelona es va omplir ahir de música, premis, i ambient festiu durant la Festa de fi de curs que va organitzar el Vicerectorat de Comunitat Universitària per celebrar el final del curs.
  07/06/19
 • Quatre projectes de UIC Barcelona, de l’àrea de Salut, han obtingut finançament del Ministeri de Ciència, Innovació i Universitat dins les convocatòries de Projectes d’R+D+i “Reptes Investigació” i de Projectes d’R+D de Generació de Coneixement”. Entre les propostes que han rebut finançament, hi ha un projecte per dissenyar biomaterial imprès en 3D; un projecte que durà a terme el primer simulador de boca humana que simuli les condicions biològiques, microbiològiques i mecàniques; un projecte per desenvolupar noves dianes terapèutiques i marcadors predictius de la resposta a quimioterapèutics que incidirà directament en les aproximacions clíniques del càncer. I també un projecte que revolucionarà la recerca i els tractaments de malalties relacionades amb el metabolisme del ferro.
  07/06/19
 • L’estudiant de doctorat va representar UIC Barcelona a la final del concurs organitzat per la Fundació Catalana per la Recerca i la Innovació després d’haver guanyat les semifinals fa unes setmanes a la Universitat.
  07/06/19
 • L’alumni del  Màster Universitari en Direcció d'Empreses i Sistemes de Producció de UIC Barcelona ens explica com la seva especialització li ha obert les portes d’un dels gegants tecnològics: Amazon. Una multinacional en al qual, assegura, ha tingut l’oportunitat de ser protagonista del canvi digital.
  05/06/19