Braval

 

Braval és una associació que promou el voluntariat social per a nois al barri del Raval de Barcelona. Treballa per aconseguir l’èxit escolar dels joves del Raval i n’incrementa la motivació per dur a terme estudis obligatoris i l’interès per accedir a estudis superiors, siguin de batxillerat, universitaris o de formació professional.

Què és el Casal d’Estiu?

Del 27 de juny al 22 de juliol, Braval organitza un programa d’estiu amb activitats per a nens de 7 a 14 anys. Organitzats en equips d’edat homogènia, participen en un programa en el qual es combinen aspectes culturals, esportius i socials amb excursions i activitats de coneixement del país. L’objectiu final és la millora personal.

Durada

4 setmanes (del 27 de juny al 22 de juliol de 2016)

Horari

De dilluns a divendres de 9.00 h a 17.00 h

Com es pot col·laborar en el Casal d’Estiu?

Depenent del teu perfil desenvoluparàs unes activitats o altres com a monitor d’equip o monitor de tallers d’informàtica, música, anglès, teatre, cinema, guitarra, màgia, etc. Els voluntaris hi col·laboren un mínim de dues setmanes, en dos torns: les dues primeres setmanes o les dues últimes, però també hi poden col·laborar les quatre setmanes.

Més informació


Persona de contacte
Jordi Farreras 
jfarreras@braval.org