Olimpíada Solidària d'Estudi

Olimpíada Solidària UIC Barcelona 2015

L'Olimpíada Solidària d'Estudi és una iniciativa que organitza l'entitat Coopera ONGD. Aquest curs 2017-2018, UIC Barcelona s'uneix a la campanya per setè any consecutiu, que tindrà lloc del 5 novembre al 5 de desembre de 2017 a les biblioteques de la Universitat.

Amb la teva ajuda aconseguirem la reinserció escolar de menors que han estat víctimes dels grups armats i conflictes bèl·lics que segueixen actius a Kivu Sud, a la RD del Congo.

Aquest projecte de Coopera ONGD garantirà que aquests menors tornin a l'escola i finalitzin un cicle educatiu complet, assumint per a això les seves despeses d'escolarització (matrícula, taxes, uniformes i material escolar) durant un mínim de tres anys.

Entre aquests menors trobem a nens i nenes ex-soldats, nens i nenes traumatitzats perquè han sofert segrestos i/o violència cap a ells o cap les seves famílies. L'assistència regular a l'escola es considera un pas fonamental per tal d’aconseguir la seva rehabilitació social.

Per cada hora del teu estudi, l'Olimpíada destinarà 1 euro a finançar aquest projecte dissenyat perquè els nens al Congo puguin tornar a l'escola i recuperar la infància perduda. Que els nens tornin a ser nens!

Si estudies, cooperes.

Horari de les biblioteques

Campus Barcelona

De 8.30 h a 21.00 h. Caps de setmana: de 9.00 h a 21.00 h

Campus Sant Cugat

De 8.30 h a 21.00 h. Caps de setmana: de 9.00 h a 21.00 h

Més informació

Contacte

usolidaris@uic.es