Alumnes de primer d’Arquitectura visiten les seus del COAC i de l’ITeC

13/09/19
Comparteix aquesta informació

La visita a aquestes dues institucions forma part de la setmana de benvinguda als nous estudiants de l’escola

Alumnes de primer d’Arquitectura visiten les seus del COAC i de l’ITeC

El 5 de setembre, els nous alumnes de UIC Barcelona School of Architecture van visitar les seus del Col·legi Oficial d’Arquitectes de Catalunya (COAC) i de l’Institut de Tecnologia de la Construcció de Catalunya (ITeC). Els 59 nous estudiants van estar acompanyats, durant el seu recorregut, pel director de l’escola Josep Lluís i Ginovart.

Duna Bellmunt, vocal de la Junta de Govern del COAC, va ser l’encarregada de donar la benvinguda al col·legi als nous estudiants. “Això és casa vostra. Recordeu que us podem ajudar durant la vostra etapa acadèmica i professional”, va afirmar. La representant del col·legi va ser també l’encarregada de dirigir la visita a les instal·lacions de l’edifici, que va incloure la llibreria, el mural de Pablo Picasso o les aules de l’Escola Sert. De la mateixa manera, els alumnes van poder gaudir d’una mostra de documents històrics (plans, dibuixos, etc.) amb una explicació detallada a càrrec del responsable de l’arxiu del COAC, Andreu Carrascal. 

Després de la visita al COAC, els estudiants de UIC Barcelona es van traslladar a la seu de l’Institut de Tecnologia de la Construcció de Catalunya, on els va rebre el president, Francisco Diéguez. A continuació, es van oferir dues xerrades per part del responsable de Projecte d’Innovació de l’Institut, David Sabatés, i el director tècnic, Ferran Bermejo. Tots dos van exposar les noves metodologies i eines que s’estan desenvolupant en el sector de la construcció amb la finalitat d’obtenir entorns urbans més sostenibles.