Monica Clua presenta una ponència al congrés Integrated Content and Language in Higher Education

15/11/18
Comparte esta información

La professora Monica Clua, de l'Institute for Mutilingualism, ha presentat el 16 i 17 d'octubre una part del seu treball del doctorat en el congrés Integrated Content and Language in Higher Education (ICLHE) que enguany s'ha celebrat a la Universitat Pompeu Fabra amb el títol “Plurality and Singularity: Multilingual policies and specific situated academic actions”.

Monica Clua presenta una ponència al congrés Integrated Content and Language in Higher Education

Sota el tema "Actions speak louder than words: A multimodal approach to interactional competence in an English-Medium university lecture", Clua va il·lustrar la contribució fonamental del comportament espacial del professor, els gestos i les mirades a la construcció del discurs i coneixement de la classe.

El simposi, a més a més d'explorar l'atmosfera cultural i lingüística de les institucions educatives, pretén descobrir de quina manera les polítiques multilingües poden ajudar les universitats a reconèixer i desenvolupar les seves pròpies especialitats en un món globalitzat.

Clua i dos alumnes de doctorat més, que també han participat en el congrés, han rebut cadascun una beca per la comunicació de 200 €.