Inauguració Foros 2018. Alejandro Haiek: "Construir relacions"

Conferència
Comparteix aquesta informació
26/02/1819:30h

El cicle Foros de UIC Barcelona School of Architecture, cita anual imprescindible en l'àmbit arquitectònic, celebra 20 anys i presenta una nova edició, amb la col·laboració de BBC Construmat. Des del dia 26 de febrer fins al 7 de maig, un total de sis professionals i acadèmics oferiran a l'Aula Magna de la Universitat la seva visió sobre el concepte d'innovació en l'àmbit de l'arquitectura.

Sota el títol “Plural innovations” (“Innovacions plurals”), aquesta nova edició incidirà en la necessitat d'expandir el camp de l'arquitectura. En aquest sentit, la innovació es planteja com a element primer per provocar aquesta expansió en l'arquitectònic, però des d'un punt de vista obert i plural, desbordant el marc disciplinari tradicional. El cicle Foros 2018 compte aquest any amb la co-direcció del professor de l'escola, Miquel Lacasta, al costat de Marc Chalamanch i Carmen Santana, els tres integrants de l'estudi Archikubik.

El cicle s'inaugura el 26 de febrer amb una ponència de l'arquitecte veneçolà Alejandro Haiek, cofundador de LABProFab. Haiek és un dels arquitectes llatinoamericans més conscienciats amb el treball col·laboratiu aplicat al desenvolupament social, cultural i ambiental. Oferirà una conferència titulada “Construir relacions”.

Accés gratuït

Inscripcions

 

Aula Magna
UIC Barcelona Carrer de la Inmaculada 22
School of Architecture