Presentació del nou Campus de l’Experiència

Jornada
Comparteix aquesta informació
21/03/1910:30h

Cada cop hi ha més persones actives que arriben a l’edat de la jubilació en bones condicions i amb moltes expectatives i projectes per emprendre. La societat necessita aprofitar l’energia, el talent i l’experiència que tenen. 

Les persones que arriben a l’edat de jubilació necessiten continuar actives amb objectius concrets, mantenir i augmentar la xarxa de relacions personals, i dur a terme nous projectes. És un moment molt adequat per anar a la universitat, que ens ofereix aquesta oportunitat. 

UIC Barcelona posa en marxa un Campus de l’Experiència dirigit a aquestes persones, seguint la metodologia de les universitats més avançades en aquest àmbit. És a dir, amb rigor acadèmic, amb acompanyament personalitzat, amb assignatures variades que responen a diferents interessos personals i una metodologia que potencia la participació i que proporciona eines en el en terreny psicològic i instrumental que permeten mantenir-se actiu en aquesta nova etapa. 

En un entorn majoritàriament jove, que comunica entusiasme, el Campus de l’Experiència ofereix integrar-se a la comunitat universitària, a grups de recerca i a tota mena d’activitats. 

La jornada introductòria es dirigeix a les persones que s’acosten, arriben o han arribat a aquesta edat, però també a tot tipus de persones que hi estiguin interessades, com ara responsables de departaments de direcció de persones, entitats que treballen amb gent gran, familiars, etc. 

Ubicació: Auditori de la Facultat d'Educació. Campus Barcelona.
Carrer Terré, 11-19, 08017-Barcelona

10.30 h Recepció dels assistents i lliurament de la documentació 

10.45 h Benvinguda institucional. Dr. Xavier Gil, rector de UIC Barcelona 

11.00 h “Educació i qualitat de vida”. Dra. Pilar Escuder-Mollón, coordinadora de la Universitat per a Majors de la Universitat Jaume I. 

11.45h Pausa i cafè 

12.15 h Taula rodona. “Continuem participant: un nou repte per a una nova etapa” 

  • Sr. Leopoldo Abadía
  • Sr. Josep Maria Pujol Artigas
  • Sra. Victoria Cardona
  • Moderador: Dr. Jordi Miralbell. Coordinador del Campus de l'Experiència UIC Barcelona 

13.15 h Final de la jornada