Champions UIC Barcelona

 

La Champions UIC Barcelona és el torneig de futbol sala intern de la Universitat. Comença a l'octubre i acaba a l'abril. Té un format de lliga i es juga un partit per setmana.

Horari
Els partits es juguen els dimarts i dijous entre les 14 h i les 16 h.
Lloc
Esports UB (Av. Diagonal, 695, Barcelona)
Inscripció

S'haurà de completar la inscripció i el pagament online a la intranet abans del 2 d'octubre. Les places són limitades, i s'assignen per rigorós ordre d'inscripció. El nombre màxim de participants és de deu jugadors per equip.

Poden participar-hi els alumnes, treballadors i alumni de UIC Barcelona, encara que es permet la inscripció a cada equip d'un màxim de dues persones que no pertanyin a la Universitat.

Preu
300 € per equip en concepte d'inscripció, més 200 € en concepte de fiança, que es retornarà en acabar la lliga en el cas que no s'hagin produït sancions.
Premi
L’equip guanyador obtindrà un xec regal de Viajes El Corte Inglés per valor de 1.500 € que podrà recollir a la festa de final de curs. A més a més, podràs aconseguir 1 crèdit ECTS si assisteixes a tots els partits del campionat, presentant el teu DNI o passaport a l'àrbitre abans de l'inici de cada partit.