UIC Barcelona rebrà, cada any, fins a 25 estudiants nord-americans de primer curs d’Arquitectura

27/02/20
Comparteix aquesta informació

L’acord signat amb la prestigiosa Universitat Tulane permetrà a aquests alumnes convalidar els crèdits cursats durant un semestre a Barcelona

UIC Barcelona rebrà, cada any, fins a 25 estudiants nord-americans de primer curs d’Arquitectura

UIC Barcelona i la Universitat Tulane (Estats Units) acaben de signar un acord pel qual entre 10 i 25 estudiants de nou ingrés a la universitat nord-americana podran cursar un semestre introductori a UIC Barcelona School of Architecture. Els alumnes procedents de la universitat americana podran transferir els crèdits obtinguts durant la seva estada a la nostra universitat a Tulane, on continuaran els seus estudis d’Arquitectura.

El conveni d’intercanvi, que té una vigència de cinc anys, es va signar el 13 de gener passat. L’acord va ser segellat pel rector de UIC Barcelona, Xavier Gil, i pel vicepresident d’Assumptes Acadèmics i vicerector de la Universitat Tulane, Robin Forman.

“Aquest conveni ens ajuda a ampliar la nostra excel·lent xarxa internacional, acollint alumnes de primer any de la Universitat Tulane, que és considerada la millor universitat d’Arquitectura del sud dels Estats Units i la novena millor de tot el país”, explica Carmen Mendoza-Arroyo, subdirectora de Relacions Internacionals de UIC Barcelona School of Architecture.

Durant la seva estada a UIC Barcelona, aquests estudiants podran accedir a un programa acadèmic rigorós que inclou l’aprenentatge d’espanyol, història de l’art i de l’arquitectura i matemàtiques. Es tracta d’un programa introductori que recull, a més a més, altres activitats paral·leles orientades a facilitar la immersió dels alumnes en el marc arquitectònic català i espanyol. El programa inclou, per exemple, visites guiades a les obres d’Antoni Gaudí, conferències impartides per arquitectes locals de prestigi i viatges a altres ciutats espanyoles.