Introducció al Qualitative Comparative Analysis (QCA) Mitjançant L’ús del Programari FsQCA

Tipus de programa
Seminaris,tallers,conferències
Durada
des del 19-01-2022 al 19-01-2022
Crèdits
0.5 ECTS
Preu
160,00€ / ECTS x 0.5 = 80,00€. *Preus corresponents a l’any acadèmic 2021-2022.
Places
40
Horari
De 10.00 h a 13.00 h i de 15.00 h a 17.00 h
Llengua
Anglès
  • Inici
  • Pla d'estudis i equip docent
  • Requisits d'admissió

En els últims anys, l'anàlisi qualitatiu comparat (QCA) ha guanyat molts adeptes. Actualment es presenta com un mètode mixt que, amb un enfocament teòria de conjunts, permet comprendre millor la causalitat complexa i com la combinació de diferents factors condueix al resultat desitjat. L’objectiu d’aquest curs és oferir una primera introducció a aquesta tècnica. El curs començarà amb un repàs dels fonaments teòrics per després passar a donar exemples pràctics sobre com s’aplica correctament. Per a aquest curs s’utilitzarà el programari fsQCA.

El curs està impartit per la Dra. Jasmina Berbegal, professora del Departament d'Organització dEmpreses de la Universitat Politècnica de Catalunya. Anteriorment, va treballar a UIC Barcelona. Ha estat també Fulbright Visiting Scholar a la Haas School of Business de la University of California Berkeley (EUA) i Visiting Scholar al Politecnico di Milano, Politecnico di Torino, University College London i King's College London. Actualment, és editora de la revista Intangible Capital i editora associada a l'International Journal of Intellectual Property Management i al Journal of Science and Technology Education. Forma part del consell editorial de Management Decision i el Journal of Business Research. La seva recerca es centra en l'àrea de la transferència tecnològica, les col·laboracions universitat-empresa, l'emprenedoria i processos d'innovació empresarial.

Section

Pla d'estudis i assignatures 2021-2022

Assignatures del curs 1 Tipus Període ECTS
Introducció al Qualitative Comparative Analysis (QCA) Mitjançant L’ús del Programari FsQCA Tipus: OB Període: Segon semestre ECTS: 0.5
  • ECTS: European Credit Transfer System
  • Període: període del calendari
  • (a): assignatures impartides en anglès

Requisits d'admissió

Inscripció del 15 de novembre del 2021 al 15 de gener del 2022. Admissió per ordre d’inscripció (40 places).

El curs està dirigit a acadèmics i estudiants de doctorat de qualsevol àrea o professionals interessats en l’ús de metodologies mixtes (qualitatives i quantitatives) per a les seves investigacions.