Grau en Periodisme + BA in MC With Concentration in Journalism

Donem veu a allò que necessita ser explicat
Tipus de programa
Graus oficials
Durada
6 semesters + 2 semesters
Crèdits
240 ECTS totals (240 cursats i 0 convalidats)
Preu
152,00€ / ECTS x 60 = 9.120,00€* (1r curs 2022-2023). *Subjecte a revisió cada any. Consulta les condicions de pagament amb el nostre equip d'Admissions.
Places
40
Horari
Matins
Llengua
Català, castellà i anglès
 • Inici
 • Presentació
 • Pla d'estudis i equip docent
 • Requisits d'admissió
 • Beques i finançament
doble grau en periodisme i ba en mass comunication a uic barcelona
Som gent amb passió, som periodistes

Prepara't per tenir més oportunitats laborals

A UIC Barcelona et donem les habilitats necessàries per tal que et puguis adaptar amb èxit al mercat laboral.

 • Presentador de televisió
 • Periodista radiofònic
 • Redactor
 • Reporter i corresponsal
 • Cap de premsa
 • Comunicador institucional
 • Periodista de recerca
 • Creador de continguts multimèdia
 • Expert en gestió d'informació en la xarxa
 • Assessor en comunicació política
 • Periodista en un gabinet de comunicació
directori docent del doble grau en periodisme i ba en mass comunication a uic barcelona

Professorat amb una llarga experiència en el sector de la comunicació

L’equip docent de la Facultat està format per una plantilla de professors en actiu i amb una llarga experiència en el sector audiovisual, periodístic i publicitari. Els professors tenen un contacte directe amb el dia a dia de la professió, ja que compaginen els càrrecs directius en mitjans de comunicació amb la docència a la Facultat. Aquest fet ajuda l’estudiant a obtenir una formació a l’avantguarda del sector, facilita la realització de pràctiques de qualitat i permet una millor inserció al món laboral. A més a més, el professorat té una dilatada experiència en recerca en l’àmbit nacional i internacional a través d’estades i intercanvis amb altres universitats.

Com a alumne d'aquest grau, pots cursar part dels teus estudis o fer pràctiques a l'estranger, amb reconeixement acadèmic

Participa durant un semestre o un curs en una de les universitats sòcies de la teva facultat o busca una empresa a l'estranger per fer-hi les pràctiques.

A més a més, també pots obtenir part dels crèdits ECTS durant l'estiu a les Berkeley Summer Sessions, a la millor universitat pública del món, o obtenir una doble titulació internacional al IONA College (Nova York).

Presentació

El Doble Grau en Periodisme i Bachelor of Arts (BA) in Mass Communication with a concentration in Journalism es cursa a Barcelona i Nova York. Aquest programa de quatre anys de durada t’ofereix l’oportunitat de cursar un any al Iona College de Nova York i obtenir una educació plenament internacional. Si esculls aquesta opció obtindràs un Grau en Periodisme per UIC Barcelona i el BA in Mass Communication with a concentration in Journalism pel Iona College.

Tots dos graus estan oficialment reconeguts: el Grau en Periodisme, com a grau oficial a Espanya, i el BA in Mass Communication with a concentration in Journalism, com a títol oficial als Estats Units. Això significa que amb aquest doble grau podràs desenvolupar la teva carrera professional tant a Europa com als Estats Units.

Si curses aquests estudis aprendràs a identificar i avaluar potencials notícies, que impactaran, informaran i fidelitzaran diferents públics. Aprendràs a explicar històries basades en l’anàlisi, el públic i totes les eines de comunicació que es troben al teu abast. L’oportunitat d’estudiar als Estats Units et permetrà perfeccionar l’escriptura en anglès de peces informatives, entre d’altres, a més a més de fer pràctiques laborals al país.

Avantatges del programa

 1. Dos graus oficials en quatre anys
 2. Domini d’idiomes
 3. Possibilitat de rebre formació addicional i fer pràctiques nacionals i internacionals
 4. Desenvolupament d’una carrera professional internacional
 5. Especialització
 6. Una educació completa i multidisciplinària
Més informació

Requisits d'admissió

Beques i finançament