Grau en Humanitats i Estudis Culturals + UCLA Extension Certificate Programme

Tipus de programa
Dobles graus
Durada
9 months
 • Inici
 • Requisits d'admissió
 • Beques i finançament

Avantatges del programa

 1. Prestigi de la Universitat de Califòrnia, Los Angeles Extension. Estudiaràs en una universitat de gran prestigi mundial.
 2. L’UCLA Extension Certificate Programme equival a un postgrau a Espanya.
 3. Metodologia docent. Accediràs a programes acadèmics impartits per experts en el seu sector.
 4. Internacionalitat. Podràs optar a treballar un any a qualsevol part dels Estats Units gràcies al visat Optional Practical Training (OPT).
 5. Entorn intercultural. Estudiaràs amb alumnes estatunidencs i d’altres parts del món, la qual cosa et permetrà augmentar la comprensió cultural i el domini de l’anglès.

Sobre el Certificate Programme

UIC Barcelona i la prestigiosa Universitat de Califòrnia, Los Angeles Extension t’ofereixen la possibilitat de complementar els teus estudis d’Humanitats als Estats Units. Viu l’experiència americana i cursa un dels dos programes d’UCLA Extension.

Pots triar entre cursar el Certificate Programme in Journalism o el Post-Baccalaureate Program in Classics, dos programes que equivalen a un postgrau a Espanya.

Requisits d'admissió

Sol·licitud d’admissió

Per poder iniciar els estudis, cal contactar amb la coordinadora de programes internacionals de la Facultat:

Rita Cavallotti
rcavallotti@uic.es

  Documentació necessària

  Ser graduat en Humanitats i Estudis Culturals per UIC Barcelona, haver pagat les taxes d’expedició del títol i complir amb els requisits que se sol·liciten

  1. Grau en Humanitats i Estudis Culturals per UIC Barcelona
  2. Informació dels requisits

   Beques i finançament

   A més a més del conveni amb UCLA Extension, que inclou un descompte del 10 % per a tots els nostres estudiants en el cost de la matrícula, UIC Barcelona també destina 2.000 euros a cadascuna de les tres beques que ofereix.