Grau en Ciències Biomèdiques (Biomedicina) + Certificate Postgraduate Programme

  • Inici
  • Prerequisits i admissió

Avantatges del programa

  1. Estudiaràs en una universitat de reconeixement mundial.
  2. L’UCLA Extension Certificate Programme equival a un postgrau a Espanya.
  3. Metodologia docent. Accediràs a programes acadèmics impartits per experts en el seu sector.
  4. Internacionalitat. Podràs optar a treballar un any als Estats Units gràcies al visat Optional Practical Training (OPT).
  5. Professors en actiu. La majoria de professors estan treballant dins de la seva àrea d’especialització i comparteixen a les classes casos pràctics de la seva realitat diària. D’aquesta manera el programa té vincles estrets amb el sector empresarial.
  6. Entorn intercultural. Estudiaràs amb alumnes estatunidencs i d’altres parts del món, la qual cosa et permetrà augmentar la comprensió cultural i el domini de l’anglès.

Sobre el Certificate Programme

Possibilitat de complementar els teus estudis de Ciències Biomèdiques als Estats Units. Viu l’experiència americana i cursa el Certificate Programme in Project Management, que equival a un postgrau a Espanya.

Certificate Programme in Project Management

Aquest programa et donarà les eines necessàries per gestionar de manera adequada els teus projectes, amb metodologies i tècniques que s’utilitzen en el món laboral. D’aquesta manera, disposaràs dels coneixements necessaris per gestionar un equip en una empresa o un grup de recerca, alhora que milloraràs les teves capacitats de lideratge, un element diferencial en el mercat laboral.

 

Prerequisits i admissió

Sol·licitud d’admissió

Per poder iniciar els estudis, cal contactar amb el coordinador de programes internacionals de la Facultat:

Mariana Ponte
mpontecardosoribeiro@uic.es

 

Documentació necessària

Ser graduat en Ciències Biomèdiques per UIC Barcelona, haver pagat les taxes d’expedició del títol i complir els requisits que se sol·liciten.