Grau en Ciències Biomèdiques (Biomedicina) + UCLA Postgraduate Certificate Programme

Tipus de programa
Dobles titulacions internacionals
Preu
Certificate Programme in Project Management: 6.245 € (preu aproximat)
  • Inici
  • Requisits d'admissió
  • Beques i finançament

Avantatges del programa

  1. Prestigi de la Universitat de Califòrnia, Los Angeles Extension. Estudiaràs en una universitat de reconeixement mundial
  2. L’UCLA Extension Certificate Programme equival a un postgrau a Espanya.
  3. Metodologia docent. Accediràs a programes acadèmics impartits per experts en el seu sector.
  4. Internacionalitat. Podràs optar a treballar un any a qualsevol part dels Estats Units gràcies al visat Optional Practical Training (OPT).
  5. Professors en actiu. La majoria de professors estan treballant dins de la seva àrea d’especialització i comparteixen a les classes casos pràctics de la seva realitat diària. D’aquesta manera el programa té vincles estrets amb el sector empresarial.
  6. Entorn intercultural. Estudiaràs amb alumnes estatunidencs i, d’altres parts del món, la qual cosa et permetrà augmentar la comprensió cultural i el domini de l’anglès.

Sobre el Certificate Programme

UIC Barcelona i la prestigiosa Universitat de Califòrnia, Los Angeles Extension t’ofereixen la possibilitat de complementar els teus estudis de Ciències Biomèdiques als Estats Units. Viu l’experiència americana i cursa el Certificate Programme in Project Management, un dels programes d’UCLA Extension, que equival a un postgrau a Espanya.

Certificate Programme in Project Management

Aquest programa et donarà les eines necessàries per gestionar de manera adequada els teus projectes, amb metodologies i tècniques que s’utilitzen en el món laboral. D’aquesta manera, disposaràs dels coneixements necessaris per gestionar un equip en una empresa o un grup de recerca, alhora que milloraràs les teves capacitats de lideratge, un element diferencial en el mercat laboral.

 

Requisits d'admissió

Sol·licitud d’admissió

Per poder iniciar els estudis, cal contactar amb el coordinador de programes internacionals de la Facultat:

Mariana Ponte
mpontecardosoribeiro@uic.es

 

Documentació necessària

Ser graduat en Ciències Biomèdiques per UIC Barcelona, haver pagat les taxes d’expedició del títol i complir els requisits que se sol·liciten.

Beques i finançament

A més a més del conveni amb UCLA Extension, que inclou un descompte del 10 % per a tots els nostres estudiants en el cost de la matrícula, UIC Barcelona també destina 2.000 euros a cadascuna de les tres beques que ofereix.