Lliga Debat Universitària Xarxa Vives

Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat 2021-2022

UIC Barcelona participa a la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat 2021-2022, una competició organitzada per la Xarxa Vives d’Universitats.

Per segon any consecutiu, la Universitat torna a col·laborar en una nova edició de la competició que té com a objectiu millorar les habilitats comunicatives dels alumnes participants i fomentar l’adquisició de competències transversals, com la seguretat, el treball en equip, la creativitat, la documentació, l’anàlisi, la construcció d’un discurs i la planificació i presa de decisions. A més a més, la lliga proveeix el professorat d’una eina d’innovació docent i crea un espai de col·laboració entre els nivells d’educació secundària i superior.

La Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat de la Xarxa Vives tornarà a la presencialitat durant el curs acadèmic, després d’una edició telepresencial amb un format més reduït a causa de les restriccions per la COVID-19. En aquesta edició el tema de debat serà: “Cal posar límits a la ciència?”.

Públic que pot participar-hi

La Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat de la Xarxa Vives s’adreça a l’alumnat de 4t d’ESO, batxillerat (i equivalents) i cicles formatius, d’entre 15 i 18 anys, de la Franja de Ponent, Catalunya, País Valencià, Illes Balears, Andorra, Catalunya Nord i Sardenya.

Dates d’inscripció

  • Inscripció oberta fins al 5 de novembre
  • La fase local que es desenvoluparà a UIC Barcelona està prevista pel gener de 2022

Troba tota la informació de la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat 2021-2022 aquí.

Contacte

Virginia Berjano
vberjano@uic.es
651 826 371