Documentació i despeses de tramitació

Documentació necessària

Un cop lliurada la sol·licitud d'admissió, el Servei d'Informació i Admissions es posa en contacte amb les persones candidates per fer les proves d'admissió. Per poder presentar-se a les proves d'admissió s'ha d'haver lliurat la documentació necessària, al portal d'admissions.

Document de les condicions generals per a l'admissió i reserva de plaça (vegeu més avall).

  1. Per conèixer quina és la teva via d'accés i la documentació que has de presentar fes clic en aquest enllaç
  2. DNI o passaport.
  3. Justificant de l'ingrés de les despeses de tramitació per l’import de 110 € (no reemborsables).
  4.  Adjuntar en el portal d'admissions les condicions generals signades (condicions generals, LOPD i consentiment informat de llengua estrange

Despeses de tramitació

Per poder-se presentar a les proves d'admissió és necessari tenir la documentació que es requereix i ingressar 110 € (no reemborsables) en concepte de despeses de tramitació per mitjà de les diferents opcions de pagament, sempre tenint en compte el codi de procediment de recaptació (que us apareixerà automàticament quan realitzeu la sol·licitud d’admissió, a la vegada que rebreu un correu electrònic amb tota la informació):

  • Personalment, cal presentar el document amb el codi de procediment de recaptació a qualsevol de les següents entitats financeres: “la Caixa”, Catalunya Caixa, BBVA, Banc Sabadell, Banc Santander o Unnim.
  • Per Internet, si sou clients d'aquestes entitas i en teniu contractats els serveis corresponents: “la Caixa”, Catalunya Caixa, BBVA o Banc Santander.
  • Amb targeta de crèdit, a través del web de “la Caixa”. No cal ser client d’aquesta entitat.

Les persones que facin efectiu el pagament des de fora del territori espanyol, només es poden acollir a l’última opció (pagament amb targeta de crèdit).