Beca d'Excel·lència Acadèmica - ADE

*Normativa pendent d’aprovació curs 2023-2024

Les beques cobreixen fins el 80 % de la matrícula de tots els cursos de la carrera. D’aquesta manera, el cost és semblant a les taxes acadèmiques de les universitats públiques. 

El programa de beques rep el suport del fons de beques de UIC Barcelona i, en la setena edició (curs  2022-2023), s'ofereix a estudiants d'ADE. El programa pretén, doncs, contribuir positivament a un entorn econòmic que demana capacitat emprenedora i d'innovació, i afavorir les oportunitats d'ocupació. Precisament, les qualitats del bon emprenedor (coneixements tècnics, sensibilitat social, habilitats de relació interpersonal, etc.) són signes identitaris dels estudis d'ADE a UIC Barcelona.

Bases Curs 2022-2023

El nombre de beques és limitat. Per tal d’accedir a la convocatòria, és imprescindible complir els requisits següents, que en cap cas no garanteixen la concessió de la beca:

Requisits acadèmics
 1. Tenir com a mínim un 8 de mitjana a 1r de batxillerat.
 2. Aportar les notes de 1r de batxillerat i dels trimestres finalitzats de 2n de batxillerat
 3. Una carta de motivació del candidat en què l'alumne ha d'exposar els motius pels quals es considera mereixedor de la beca (notes, mèrits personals, aptituds, etc.)
 4. Superar la prova específica de UIC Barcelona per als estudis d’ADE, en la convocatòria corresponent de les Beques d'Excel·lència Acadèmica.
Requisits econòmics

El candidat haurà d’aportar la renda 2020 de la unitat familiar.

Procediments i terminis

Cal pujar la documentació dins del portal d’admissions de UIC Barcelona.

La prova d’admissió a la convocatòria de Beques d'Excel·lència Acadèmica tindrà lloc al Campus Barcelona (c/ Immaculada, 22). Tenint en compte la situació d'alerta sanitària, les proves d'admissió es faran en línia.

Dates importants
 • Dijous, 24 de novembre de 2022: proves de la convocatòria de Beques d'Excel·lència Acadèmica.

La resolució final de les Beques UIC Barcelona d'Excel·lència Acadèmica és responsabilitat exclusiva del Comitè de Beques, que es reserva el dret d’acceptació o no de les sol·licituds.

Pots demanar la beca per als següents estudis

 • ADE
 • ADE Business Programme
 • ADE + Enginyeria en Organització Industrial (no inclou la beca per a la segona titulació)
 • ADE + Dret
 • ADE + Humanitats (no inclou la beca per a la segona titulació)
 • ADE + Bsc Marketing (no inclou la beca per a la segona titulació)
 • ADE + Bsc Financial (no inclou la beca per la segona titulació)
 • ADE + Bsc Economics (no inclou la beca per la segona titulació)

Renovació de la beca

Per a la renovació de la Beca d'Excel·lència Acadèmica per al pròxim curs els alumnes hauran de complir els requisits acadèmics establerts per UIC Barcelona.

A més a més, els alumnes que obtinguin la Beca d'Excel·lència Acadèmica (BEA) hauran de col·laborar 15 hores anuals amb les tasques que se’ls encarregui des del departament al qual estan vinculats. Les hores es podran concentrar en activitats concretes o distribuir-les durant tot l'any d'acord amb les necessitats de cada departament.

Per a més informació

Mónica Casares
mcasares@uic.es
Whatsapp +34 651 826 364
Tel.: 93 254 18 00

* La beca no cobreix el curs d'Enginyeria en organització industrial, ni el BSc in Economics, ni el BSc in Financial Economics, ni Humanitats, només cobreix el grau d'ADE a UIC Barcelona.