Finançament bancari

Per tal de facilitar el pagament de la matrícula als seus alumnes, UIC Barcelona ofereix diferents opcions de finançament amb les entitats bancàries col·laboradores.

Aquestes entitats ofereixen als alumnes de UIC Barcelona diversos productes financers d'àgil tramitació i amb condicions específiques molt favorables.

Condicions específiques per entitat bancària

Banco Santander

Pots conèixer tot el que el Banco Santander t'ofereix aquí. Informa’t d’una oferta adaptada a estudiants. Si prefereixes que te n’informin de forma personal, a tu o a la teva família, pots contactar a través del correu electrònic: 6133@gruposantander.es // ncasas@gruposantander.es

Banc Sabadell

Consulta aquí les condicions particulars per al finançament de cursos i graus amb el Banc Sabadell. Per a més informació posa’t en contacte a través de l’adreça de correu electrònic (info@bancsabadell.com) indicant a l'assumpte: UNIVERSIDAD-UIC.

Caixabank

Consulta l'oferta de finançament de Caixabank: per a més informació si ets client consulta amb el teu gestor, si no ho ets, envia un correu a colectivos.barcelona@caixabank.com i te n’assignarem un.

BBVA

Gaudeix de les condicions exclusives que t’oferim per ser estudiant de la Universitat Internacional de Catalunya. Contacta amb nosaltres al 918 33 07 01