Els Premis IMMA són el gran esdeveniment de la Facultat de Ciències de la Comunicació de UIC Barcelona en què es reconeixen els millors treballs sorgits de l’entorn acadèmic en els graus de Periodisme, Comunicació Audiovisual i Publicitat i Relacions Públiques.

Els Premis IMMA van néixer el 2009 per premiar el talent dels alumnes de l’últim curs (4t) del Grau en Comunicació Audiovisual a través dels seus treballs finals de grau (TFG). En la 8a edició (2017), els Premis van integrar la participació dels alumnes del Grau en Periodisme i del Grau en Publicitat i Relacions Públiques. D’aquesta manera, els premis constitueixen ara el gran esdeveniment de l’any de la Facultat en el qual tots els alumnes poden participar, concursant amb els millors projectes de l’any en curs davant d’un jurat professional.

Al llarg de les deu edicions dels Premis IMMA, hi han participat diversos professionals del sector de la comunicació, com: Juan Antonio Bayona, director de cinema; Laia Corbella, directora de VIA Empresa; Borja Cobeaga i Diego San José, guionistes de Ocho apellidos vascos; Arturo Méndiz, productor de Cuerdas i Timecode; Edmon Roch, CEO de Ikiru Films, productora de El Niño o Atrapa la bandera; Víctor Curto, vicedegà de Publicitat del Col·legi de Publicitaris i Relacions Públiques; Alberto García, redactor d’Informativos Tele 5; Àlex Gutiérrez periodista al diari Ara; María Martín Aguado, sòcia a Onza Comunicación, o Gemma Cuervas, redactora i content media per a SEAT.

11a Edició Premis IMMA 2021

Dia: dijous 13 de maig de 2021

Hora: 18.00 h

Lloc: Aula Magna (Campus Barcelona) 

Bases per a la convocatòria de projectes 2021

Les categories i els premis per aquesta edició són:

  • Millor TFG del Grau en Comunicació Audiovisual
  • Millor TFG del Grau en Periodisme
  • Millor TFG del Grau en Publicitat i Relacions Públiques
  • Millor TFG Acadèmic
  • Millor Projecte Miscel·lània en Comunicació Audiovisual
  • Millor Projecte Miscel·lània en Periodisme
  • Millor Projecte Miscel·lània en Publicitat i Relacions Públiques
  • MENCIÓ ESPECIAL al Millor Projecte en Valors

Segueix l’acte a les xarxes socials: #premisIMMA2021