I Edició del Concurs de Relats Curts

Què?

Des de la Facultat de Ciències de la Comunicació de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC Barcelona) hem convocat la I Edició del Concurs de Relats Curts de UIC Barcelona. Busquem els futurs periodistes i comunicadors, aquells estudiants amb un bon domini de la llengua i que tinguin especial interès en cursar en un futur el Grau en Periodisme, Comunicació Audiovisual o Publicitat i Relacions Públiques. Els millors tindran premi.

Com?

Els participants hauran d’escriure un relat curt de 4.000 paraules com a màxim que tingui com a fil conductor el periodisme i la passió per aquesta professió. El text podrà ser en català o castellà i ha de ser original i inèdit. 

Quan?

El relat s’ha de fer arribar abans del 31 de març de 2021

On?

Per participar en el concurs, inscriu-te a través d'aquest enllaç

Per què?

Perquè ens apassiona la comunicació. I per això atorgarem tres premis, als tres millors treballs, valorats en 150, 100 i 50 euros, respectivament, que decidiran un jurat format per experts de la Facultat.

Més informació

Trobaràs tota la informació a les bases de participació.

Guanyadors de la I Edició del Concurs de Relats Curts

Ja tenim els guanyadors de la I Edició del Concurs de Relats Curts de la Facultat de Ciències de la Comunicació de UIC Barcelona. Dels divuit relats que s’hi van presentar, el jurat format pel degà de la Facultat, Alfonso Méndiz, i les professores Rebeca Pardo i Ana Isabel Rodríguez ha seleccionat sis obres finalistes i ha decidit de manera unànime els tres relats guanyadors: 

  • Primer premi, guardonat amb un xec valorat en 150 euros per a l’autor o autora i una placa commemorativa per a l’escola o institut, al relat “El paravent groc”
  • Segon premi, guardonat amb un xec valorat en 100 euros per a l’autor o autora i una placa commemorativa per a l’escola o institut, al relat “Lo que significas para mí”
  • Tercer premi, guardonat amb un xec valorat en 50 euros per a l’autor o autora i una placa commemorativa per a l’escola o institut, al relat “Tierra”