UIC Barcelona International Short Film Award

La Facultat de Ciències de la Comunicació de UIC Barcelona i l’agència de periodisme especialitzat Aceprensa convoquen la segona edició del concurs UIC Barcelona International Short Film Award, per a universitaris de 18 a 25 anys i estudiants de batxillerat de 16 a 18 anys. Sota el lema “Estem connectats. Per un bon ús del mòbil i les xarxes socials”, l’edició d’enguany té l’objectiu de fomentar l’ús saludable de la tecnologia i els entorns digitals a través de peces audiovisuals que posin en relleu aquesta realitat d’una manera creativa.  

Condicions

Els participants hauran de produir un curt d’entre 1:30 i 3 minuts en què el bon ús del mòbil i les xarxes socials sigui el referent per crear la història. En aquest sentit, el contingut audiovisual ha de ser original i inèdit i es presentarà en una única categoria. Els curts es podran presentar en català, castellà o anglès.

Categories

Els curts es presentaran en dues categories:

  • Categoria A: De 18 a 25 anys
  • Categoria B: De 16 a 18 anys

Jurat

Un comitè de selecció format per membres d’Aceprensa i de la Facultat de Ciències de la Comunicació de UIC Barcelona farà la preselecció dels nominats als premis i un jurat format per especialistes del sector audiovisual i professionals de prestigi triaran l’obra guanyadora.

Premis

S’atorgaran tres premis en la Categoria A: 

  1. Primer premi: 4.000 euros i un any de subscripció a Aceprensa
  2. Segon premi: 1.500 euros i un any de subscripció a Aceprensa
  3. Tercer premi: 500 euros i un any de subscripció a Aceprensa 

S’atorgaran tres premis en la Categoria B:

  1. Primer premi: 500 euros i un any de subscripció a Aceprensa
  2. Segon premi: un any de subscripció a Aceprensa
  3. Tercer premi: un any de subscripció a Aceprensa 

Termini

Les peces es poden fer arribar al correu premioaceprensa@uic.es fins al 25 de setembre de 2021 en la categoria A, i fins al 4 d’octubre de 2021 en la categoria B. Els treballs finalistes es donaran a conèixer el 4 de novembre de 2021 i el veredicte final del certamen tindrà lloc amb una gran gala d’entrega de premis que reconeixerà els guanyadors.

Més informació

Trobaràs tota la informació a les bases de participació.

Inscripcions

Inscriu-t’hi a través d’aquest formulari.

aceprensa

methos2

Fundación La Caixa