• Presentació
  • Programa
  • Dades bàsiques

Cada cop hi ha més persones actives que arriben a l’edat de la jubilació en bones condicions i amb moltes expectatives i projectes per emprendre. La societat necessita aprofitar l’energia, el talent i l’experiència que tenen. 

Les persones que arriben a l’edat de jubilació necessiten continuar actives amb objectius concrets, mantenir i augmentar la xarxa de relacions personals, i dur a terme nous projectes. És un moment molt adequat per anar a la universitat, que ens ofereix aquesta oportunitat. 

UIC Barcelona posa en marxa un Campus de l’Experiència dirigit a aquestes persones, seguint la metodologia de les universitats més avançades en aquest àmbit. És a dir, amb rigor acadèmic, amb acompanyament personalitzat, amb assignatures variades que responen a diferents interessos personals i una metodologia que potencia la participació i que proporciona eines en el terreny psicològic i instrumental que permeten mantenir-se actiu en aquesta nova etapa. 

En un entorn majoritàriament jove, que comunica entusiasme, el Campus de l’Experiència ofereix integrar-se a la comunitat universitària, a grups de recerca i a tota mena d’activitats. 

La jornada introductòria es dirigeix a les persones que s’acosten, arriben o han arribat a aquesta edat, però també a tot tipus de persones que hi estiguin interessades, com ara responsables de departaments de direcció de persones, entitats que treballen amb gent gran, familiars, etc.

Dijous, 21 de març
Auditori de la Facultat d'Educació
Campus Barcelona. Carrer Terré, 11-19, Barcelona

10.30 h

Recepció dels assistents i lliurament de la documentació

10.45 h 

Benvinguda institucional. Dr. Xavier Gil, rector de UIC Barcelona

11.00 h

Educació i qualitat de vida”. Dra. Pilar Escuder-Mollón, coordinadora de la Universitat per a Majors de la Universitat Jaume I.

Pausa i cafè

12.15 h


Taula rodona. “Continuem participant: un nou repte per a una nova etapa

Sr. Leopoldo Abadía
Sra. Victoria Cardona

Sr. Josep Maria Pujol Artigas

Moderador: Dr. Jordi Miralbell. Coordinador del Campus de l'Experiència UIC Barcelona 

13.15 h.

Final de la jornada

Jornada de presentació del Campus de l’Experiència: Tens moltes coses per viure! 

Data i horari

21 de març de 2019. De 10:30 h a 13:15 h

Ubicació

Auditori del Campus Barcelona de UIC Barcelona, carrer Terré, 11-19, 08017-Barcelona
(+34) 93 254 18 00

Accés

En autobús: línies V9 i H2
En cotxe: servei de pàrquing al Campus Barcelona a disposició dels assistents inscrits.

Més informació

campusexperiencia@uic.es