Secció

Durant tres dies, participants de 50 països s’han reunit a la Universitat amb l’objectiu de donar a conèixer iniciatives d’acompanyament familiar i oferir un espai que serveixi de marc per al networking i l’intercanvi de bones pràctiques. En el marc del Dia Internacional de la Família, que es commemora cada 15 de maig, l’Institut d’Estudis Superiors de la Família ha organitzat aquest workshop, amb l’objectiu d’ajudar a la formació de persones que ja es dediquen o es volen dedicar a la tasca de l’acompanyament familiar

En aquest vídeo la neuropsiquiatre italiana Mariolina Ceriotti ens parla d'igualtat i de diferència, de relacions familiars i d'identitat personal, com a home i com a dona. Convidada per l'Institut d'Estudis Superiors de la Família (IESF) de UIC Barcelona; l'autora de "Erótica y Materna", “Masculino " i " La família imperfecta" (traduït al castellà per edicions Rialp); va pronunciar dues conferències, precedides de sessions pràctiques els dies 7 i 8 de febrer de l'any 2020 a l'Aula Magna de la nostra universitat, davant d´un  públic de 400 persones. Aquesta gravació correspon al dia 7 de febrer de l'any 2020.

En aquest vídeo, la neuropsiquiatra italiana Mariolina Ceriotti aborda com educar en la complementarietat. En la conferència titulada "Paternitat / maternitat: la diferència que revela qui som" la Dra. Ceriotti es planteja entre altres qüestions el paper de la família en la distinció de género.I nvitada per l'Institut d'Estudis Superiors de la Família (IESF) de UIC Barcelona, l'autora de "Eròtica i materna", Masculí "i" la família imperfecta "(Edicions Rialp), va pronunciar dues conferències, precedides de sessions pràctiques, els dies 7 i 8 de febrer de l'any 2020 a l'Aula Magna de la nostra universitat davant un públic de 400 persones. Aquest enregistrament correspon a el dia 8 de febrer de l'any 2020.