Espanyol en línia amb NetLanguages (versió prèmium)

En línia

Curs complet: 5,5 ECTS | Curs parcial: 2,75 ECTS

+34 93 254 18 00

  • Presentació
  • Requisits i admissió
  • Dades bàsiques

Què?

Cursos virtuals que s’ofereixen en cinc nivells, des del preelemental (A1) fins al nivell intermedi alt (B2) i que inclouen una sessió de tutoria per unitat.  

Per a qui?

Membres de la comunitat universitària (alumnes, PAS i PDI) i persones externes

Com?

La inscripció es pot fer per al curs complet (5.5 ECTS) o per al curs parcial (2.75 ECTS):

Curs complet: 120 hores d’estudi (10 unitats) que equivalen a un nivell complet de competència lingüística: A1, A2, B1 i B2 segons el MECR.

Curs parcial: 60 hores d’estudi (5 unitats) que equivalen a mig nivell de competència lingüística segons el MECR. 

On i quan?

El curs s’ofereix a través d’una plataforma en línia que et permet fer els exercicis al teu ritme; només necessites un ordinador i connexió a Internet. Disposa de reconeixement de veu en totes les unitats per practicar i millorar la pronunciació i l'expressió oral i una gran varietat d'eines i funcions per dinamitzar l'aprenentatge. Si vols veure un curs de mostra clica aquí. Per saber el teu nivell, pots fer aquesta prova en línia.

A part del treball virtual, s’hi inclouen 10 tutories (una al final de cada unitat) en el curs complet, i 5 tutories, en el curs parial. Les sessions de tutoria són individuals o en petits grups i es poden dur a terme presencialment al Campus Barcelona o al Campus Sant Cugat, o bé de manera virtual. 

Preu 


Curs complet:

  • Aumnes de UIC Barcelona i externs: 418 €
  • PAS i PDI de UIC Barcelona: 385€

Curs parcial:

  • Alumnes de UIC Barcelona i externs: 209 €
  • PAS i PDI de UIC Barcelona: 192,50 €

Acreditació

Certificat d’aprofitament. Per tal d’obtenir el certificat, cal completar el 100 % de les activitats de la plataforma amb aprofitament i assistir a les tutories.

Reconeixement de crèdits

Aquest curs té una càrrega lectiva de 5,5 crèdits ECTS (curs complet) i 2,75 crèdits (curs parcial). Si ets un alumne de grau de UIC Barcelona, pots sol·licitar el reconeixement de 2 crèdits ECTS (curs complet) o 1 crèdit (curs parcial). Si ets un alumne Erasmus, pots incloure aquest curs en el teu learning agreement. Per als alumnes de mobilitat, el nombre de crèdits reconeguts per a aquest curs dependrà de la universitat d'origen. Si vols més informació sobre el procés de reconeixement de crèdits a UIC Barcelona, clica aquí

Sol·licitud d’admissió

Per inscriure’t al curs, només has d’emplenar el formulari següent:

La impartició d’aquest curs està subjecta a un nombre mínim d’inscripcions.

Dades de contacte

Institute for Multilingualism
Edifici Gamma i Delta
Terré, 11-19
08017 Barcelona
Tel. (+34) 932 541 800
multiling@uic.cat