30 hores presencials a través de videoconferència

Reconeixement crèdits ECTS

+34 93 254 18 00

  • Presentació
  • Prova de nivell i inscripció
  • Dades de contacte

Què?

Curs de 30 hores presencials virtuals a través de Moodle Collaborate que té com a objectiu preparar els estudiants internacionals de nou ingrés per a l’activitat universitària impartida en llengua castellana a UIC Barcelona.

Per a qui?

Membres de la comunitat universitària (alumnes, PAS i PDI) i persones externes

Com?

Curs de 30 hores presencials virtuals a través de Moodle Collaborate

On i quan?

Online: del 23 d’agost a l’1 de setembre, de dilluns a divendres, 9.30-13.30h

Preu 

  • Estudiants Erasmus: 195 €*
  • Alumnat de UIC Barcelona: 240 €
  • Persones externes: 285 €

*Els estudiants internacionals que no participen en el programa Erasmus hauran de pagar la tarifa d’alumnat de UIC Barcelona

Acreditació

Certificat d’assistència al curs i de reconeixement de crèdits. Per tal d’obtenir el certificat, cal assistir al 80 % de les sessions amb aprofitament.

Reconeixement de crèdits

Aquest curs té una càrrega lectiva de 3 crèdits ECTS. Si ets un alumne de grau de UIC Barcelona, pots sol·licitar el reconeixement d’1 crèdit ECTS per aquest curs. Si ets un alumne Erasmus, pots incloure aquest curs en el teu Learning Agreement. Per als alumnes de mobilitat, el nombre de crèdits reconeguts per a aquest curs dependrà de la universitat d'origen. Si vols més informació sobre el procés de reconeixement de crèdits a UIC Barcelona, clica aquí

Prova de nivell

Aquest curs s’adreça a estudiants internacionals amb un nivell A1-B2 d’espanyol. Els alumnes es distribuiran en dos grups segons el seu nivell (A1-A2 o B1-B2).

Abans d’emplenar el formulari d’inscripció d’aquest curs, cal que facis la prova de nivell que trobaràs en aquest enllaç. Si no tens cap coneixement de la llengua espanyola, envia un correu electrònic a multiling@uic.cat i informa’ns de la teva situació.

Sol·licitud d’admissió

Per inscriure’t al curs, només has d’emplenar el formulari següent. Un cop enviïs el formulari, rebràs un correu electrònic amb les dades de pagament per formalitzar la matrícula.

La impartició d’aquest curs està subjecta a un nombre mínim d’inscripcions.

Si no poguessis fer el curs per problemes d’horari, posa’t en contacte amb nosaltres:

Dades de contacte

Institute for Multilingualism
Edifici Gamma i Delta
Terré, 11-19
08017 Barcelona
Tel. (+34) 932 541 800
multiling@uic.cat