Josep Lluís i Ginovart rep la Medalla d’Or del Foro Europeo Cum Laude

15/10/19
Comparteix aquesta informació

És un guardó anual que reconeix personalitats que hagin destacat per la seva professionalitat, europeisme i humanitat, entre altres valors

Josep Lluís i Ginovart rep la Medalla d’Or del Foro Europeo Cum Laude

El 12 d’octubre, el director de UIC Barcelona School of Architecture, Josep Lluís i Ginovart, va ser guardonat a Oviedo amb la Medalla d’Or del Foro Europeo Cum Laude. L’acte oficial de lliurament de les medalles va tenir lloc a l’Hotel de la Reconquista de la capital asturiana. 

El Foro Europeo Cum Laude és una iniciativa compartida per destacades personalitats de la societat civil que té l’objectiu de crear àmbits adequats per a l’intercanvi i la divulgació d’idees entre representants del món empresarial, polític i cultural. Des de l’any 2015, la institució concedeix anualment aquestes medalles a institucions, professionals liberals o personalitats que hagin destacat per la seva professionalitat, europeisme i humanitat o bé per la seva capacitat d’emprenedoria i lideratge.

“Rebre aquesta medalla suposa un doble reconeixement. Primer, per una tasca personal, però també per una d’institucional, que és la vocació i l’abast internacional que està aconseguint la nostra escola. Simbòlicament, rebre el guardó sota la cúpula de Ventura Rodríguez és com reconèixer els que construïm i ensenyem a la Universitat Internacional de Catalunya per edificar una ciutat de Déu construïda pels homes”. 

Entre les persones guardonades en altres edicions hi trobem l’exparlamentari europeu Carlos Iturgaiz, l’escriptor d’Oviedo Fernando Beltrán, la soprano Tina Gorina, o el campió mundial de piragüisme, Miguel Busto.