14/01/2021

Comunicat - última actualització COVID-19: Pròrroga de les restriccions anti-Covid fins al diumenge 24 gener

A tota la comunitat universitària:

El Govern de la Generalitat ha decidit mantenir vigents les restriccions que hi ha actualment a Catalunya i les ha prorrogat una setmana més, fins al diumenge 24 de gener.

Com bé us vam informar, l’última resolució aprovada i publicada al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) destaca que “en l’àmbit de les universitats catalanes, tota la docència ha de ser virtual i només es mantenen com a excepció les pràctiques i les avaluacions, en què s’han d’extremar les mesures de protecció”.

En aquest sentit, només volem recordar-vos que des de la Universitat seguim les recomanacions de les autoritats, com hem fet fins ara, i remarquem que el desenvolupament dels exàmens presencials i les pràctiques són activitats universitàries que s’estan desenvolupant respectant la normativa legislativa i seguint les mesures sanitàries i de seguretat aplicades a tot el sistema universitari català.

UIC Barcelona vetlla per la salut de tota la comunitat universitària i, per això, sempre ha actuat amb prudència i respectant els protocols sanitaris. Això no obstant, apel·lem al bon compliment de la normativa sanitària per a una convivència segura i saludable, perquè la responsabilitat individual és la clau contra el virus.

Us recordem que per assistir als espais de la Universitat cal seguir els protocols i mesures de seguretat establerts: passar pels arcs de temperatura, dur mascareta en tot moment, mantenir la distància de seguretat i rentar-se les mans amb freqüència.