08/11/2022

Els professors Federico Hernández-Alfaro i Alberto Monje es posicionen de nou entre els investigadors més influents del Ranking de la Universitat de Stanford

La classificació de la Universitat de Stanford (Ranking of the World Scientists: World´s Top 2% Scientists), de referència internacional, destaca el 2 % dels investigadors més citats del món d’acord amb la seva trajectòria científica durant l’any 2021

La nova edició del prestigiós rànquing recull el nom dels 195.000 investigadors més influents dins l’àmbit científic en diferents disciplines, basant-se en els treballs més citats durant la seva carrera científica el darrer any. 

En la classificació de l’àrea d’Odontologia, s’hi inclouen per segon any consecutiu dos professors de UIC Barcelona: el Dr. Federico Hernández-Alfaro, catedràtic i responsable de l’àrea de Cirurgia Oral i Maxil·lofacial de la Facultat; i el Dr. Alberto Monje, docent de l’àrea de Periodòncia de la Facultat. 

La classificació, publicada per l’empresa d’anàlisi de la informació Elsevier, inclou 1.573 investigadors de tot el món en l’àrea d’Odontologia a partir de diversos paràmetres que inclouen el nombre de publicacions indexades, cites rebudes, índex h, coautoria i un indicador compost (score).
 

Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS)