Més de 200 empresaris es reuneixen a UIC Barcelona per conèixer casos d’èxit de la direcció per missions a diferents països

30/04/18
Comparteix aquesta informació

L’Aula Magna de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC Barcelona) va acollir divendres passat, 27 d’abril, el VI Simposi “Empreses amb rostre humà” organitzat per la Càtedra Direcció per Missions i Govern Corporatiu. En aquesta sisena edició del Simposi el tema es va centrar en l’aplicació del model de direcció per missions a empreses de tot el món. Més de 200 directius i empresaris van participar en el simposi.

La direcció per missions és un model de direcció i organització basat en les persones, les seves motivacions, els seus valors i el sentit de transcendència de les seves actuacions. Això es tradueix en un sistema de govern i organització que desplega la idea de missió a diferents nivells de l’empresa. Al llarg de les taules rodones, conferències i sessions, els ponents van mostrar casos d’èxit del model de direcció per missions en diferents països i cultures com: Israel, els Estats Units, Lituània, l’Índia o l’Orient Mitjà

Entre els ponents destaquen el matrimoni Imad i Reem Younis, fundadors d’Alpha i Omega, una empresa d’Israel que ha aconseguit integrar treballadors de diferents cultures i religions (musulmans, jueus i cristians). Semillas Fitó és també una de les empreses que va presentar un cas d’èxit, Enrique Roca, Jaswant Singh i Ahmad SHK Qasem, directius de la companyia van aportar la seva experiència en les diferents oficines que té a Espanya, l’Orient Mitjà i l’Índia. Entre els ponents internacionals, Phil Sotok, president de Venture Source (Estats Units) i Romualda Stragiené, CEO de Biok Laboratorija (Lituània). 

A més a més, en el marc del Simposi, el Dr. Toni Mora, vicerector de Recerca, Innovació i Transferència, va atorgar un reconeixement a l’empresa Huf Portuguesa pels seus cinc anys com a membre de la Càtedra Direcció per Missions i Govern Corporatiu. 

El Simposi estava patrocinat per Fundería Condals, Semillas Fitó i DPMC.