Prop de 200 estudiants internacionals d’intercanvi arriben a UIC Barcelona

13/09/19
Comparteix aquesta informació

La setmana passada va tenir lloc la sessió de benvinguda per a estudiants internacionals d’intercanvi. Durant quatre dies, els estudiants van poder participar en les diferents activitats de benvinguda organitzades pel servei de Relacions Internacionals.

Prop de 200 estudiants internacionals d’intercanvi arriben a UIC Barcelona

Dels països d’origen dels estudiants destaquen, d’Europa: Finlàndia, Àustria, Alemanya, França, Holanda, Itàlia, Lituània, Polònia, Portugal o Suïssa, i de la resta del món: la República de Corea (Corea del Sud), els Estats Units, el Brasil, Xile, Colòmbia Mèxic o el Perú. 

Els objectius d’aquests primers dies de benvinguda són, d’una banda, la trobada entre els mateixos alumnes d’intercanvi, i de l’altra, l’adaptació a la cultura catalana, a la Universitat i a la ciutat de Barcelona.

Durant aquests dies, a part de l’acollida que els ofereix el servei de Relacions Internacionals, han tingut sessions amb els coordinadors acadèmics de cada facultat, l’Institute for Multilingualism i el Servei d’Estudiants. Així, gairebé 70 estudiants internacionals van poder aprendre i practicar les seves primeres frases en català i també acostar-se al nostre context social i cultural amb un taller interactiu amb jocs i exercicis pràctics.

L’últim dia, es va organitzar una visita guiada per Barcelona, entre altres activitats, i van poder descobrir Montjuïc, apropar-se al Modernisme o passejar pel barri Gòtic.