Més de 960 nous alumnes inicien el curs a UIC Barcelona

13/09/18
Comparteix aquesta informació

UIC Barcelona va donar la benvinguda ahir als més de 960 alumnes de nou accés al curs 2018-2019. L’Aula Magna va acollir al matí els estudiants que inicien els seus estudis al Campus Barcelona i a la tarda, els estudiants del Campus Sant Cugat.

Més de 960 nous alumnes inicien el curs a UIC Barcelona

Després de la recepció i distribució del material, el Dr. Xavier Gil, rector de UIC Barcelona, va donar la benvinguda als assistents. El rector va destacar la qualitat del sistema universitari català, la importància de la recerca a la universitat i el protagonisme dels alumnes a UIC Barcelona. “Això sense vosaltres seria només un centre de recerca o un centre tecnològic. Sou els protagonistes; aquí no sou un número. A UIC Barcelona mai estareu sols”. I els va encoratjar a participar en les activitats de la universitat i a fer arribar tots aquells aspectes de millora que trobin en el seu pas per la universitat. 

Per la seva banda, sota el títol “Ser universitari”, la Dra. Zárate va exposar els valors fonamentals de UIC Barcelona: la persona, el servei, la cerca de la veritat i l’ambició professional. “Perseverar en aquests valors és el que defineix l’universitari”, va insistir. La vicerectora també va recordar als presents la sort de ser a la universitat, només un tant per cent petit de la població mundial hi pot accedir, i el que espera la societat dels universitaris: el servei. 

Abans de la pausa, Mn. Albert Ribot, capellà del Campus Barcelona, al matí, i Mn. Pere Domingo, capellà del Campus Sant Cugat, a la tarda, van presentar el servei de Capellania. Durant la pausa, que va tenir lloc al Jardí del Campus, es van fer les tradicionals fotos per promocions i es van presentar les diferents agrupacions. 

Tot seguit, va tenir lloc una sessió sobre la marca personal, dirigida per Vicky García Bustos, responsable de Protocol i Natalio González, director de Persones de UIC Barcelona. Dàmaris Gonzalo, alumni de la Universitat també va presentar Alumni i el servei de Carreres Professionals, i Mònica Luque, el servei de Mobilitat Internacional. 

Per acabar, va ser el torn de la sessió “Pla B”, una xerrada amb alumnes d’altres cursos en què van compartir les seves experiències universitàries amb els assistents.

Sessió Benvinguda curs 18-19