Abril Sánchez guanya el concurs “Explica la teva tesi en 4 minuts”

09/05/18
Comparteix aquesta informació

Abril Sánchez, doctoranda en Ciències de la Salut, va guanyar el concurs “Explica la teva tesi en 4 minuts” organitzat per l’Escola de Doctorat. L’Abril serà la representat de UIC Barcelona a la final interuniversitària que organitza la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRi).

Divendres passat, 4 de maig, va tenir lloc al Saló de Graus la fase final del concurs intern “Explica la teva tesi en 4 minuts”. Els 14 doctorands de Ciències de la Salut, Economia i Dret i Arquitectura que s’hi van presentar havien d’exposar el tema de la seva tesi, els resultats clau i la significació, en un temps màxim de quatre minuts. Ho havien de fer de manera entenedora per a un públic no especialitzat. 

Ramon Pellicer, periodista de TV3 i membre del Consell Assessor Universitari; el Dr. Ricardo M. Jiménez, professor de Comunicació Escrita i Oral de les facultats de Dret i Humanitats, i Elena Santa María, responsable de la unitat d’Avaluació i Innovació Docent de UIC Barcelona, van ser els membres del jurat. 

El jurat va triar com a guanyadora Abril Sánchez Botet, alumna del doctorat en Ciències de la Salut, amb la presentació de la seva recerca sobre el càncer.  

La guanyadora obté el premi de gratuïtat en l’import de la matrícula del curs acadèmic 2018-2019. A més a més, representarà UIC Barcelona a la final interuniversitària organitzada per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRi), que tindrà lloc el proper 6 de juny del 2018 a l’Auditori de Movistar Centre.

Cliqueu per veure altres fotografies del concurs: