Alfred García, entre els artistes convidats al Concert Mundial per la Pau

03/07/19
Comparteix aquesta informació

La Fundació Scholas Occurrentes es disposa a recaptar fons per a l’escolarització dels nens i joves del món.

Alfred García, entre els artistes convidats al Concert Mundial per la Pau

L’alumni de UIC Barcelona i exconcursant d’“Operación Triunfo” Alfred García ha tocat juntament amb més de vint artistes en el primer concert mundial per la pau, que ha tingut lloc al Wanda Metropolità de Madrid i que ha congregat més de 70.000 persones. 

El Concert per la Pau, promogut per la Fundació Starlite, ha reunit artistes de renom com Luis Fonsi, Miguel Poveda, Sara Baras, Ainhoa Arteta, Diego Torres, Rosana, Juan Magán, Marta Sánchez, Antonio José, Aitana, Sebastián Yatra, Carlos Rivera, Ana Guerra, Miriam Rodríguez, Manu Tenorio, Carlos Baute, David Bustamante i India Martínez.

Aquesta iniciativa solidària que ha tingut la col·laboració de 17 països de parla hispana té com a fi recaptar fons per a la Fundació Scholas Occurrentes, organització que ha sorgit fruit d’una petició personal que el papa Francesc va fer a Universal Music Global. D’aquesta manera, la recaptació es destinarà a la construcció d’escoles en països en desenvolupament. 

L'espectacle benèfic visitarà diferents països durant el 2019 i tindrà la participació d’artistes d’estils musicals molt diversos, que uneixen esforços pels nens i joves del món. Així, la gira mundial que ha arrencat a Madrid continuarà per Mèxic, Colòmbia i Panamà.