Alumnes d’ADE podran estudiar a la Universitat de Michigan-Flint

28/09/18
Comparteix aquesta informació

La Facultat de Ciències Econòmiques i Socials ha signat un conveni de mobilitat amb la universitat nord-americana

Alumnes d’ADE podran estudiar a la Universitat de Michigan-Flint

Alumnes del Grau en Administració i Direcció d’Empreses (ADE) podran estudiar durant un semestre a la Universitat de Michigan-Flint. Fruit del conveni que han rubricat la Facultat de Ciències Econòmiques i Socials i la universitat nord-americana, els estudiants de UIC Barcelona també podran fer pràctiques a empreses de la ciutat o del voltant i rebre una beca per cobrir despeses d’allotjament. 

La firma de l’acord i el conveni marc específic amb l’Escola d’Administració de la Universitat de Michigan-Flint s’ha fet amb la presència de la degana de la Facultat de Ciències Econòmiques i Socials, Marta Mas; el vicedegà, Frederic Marimon; la directora del servei de Relacions Internacionals de UIC Barcelona, Isabel Pera i la Global Partnership and Staff Mobility Manager, Celia Martínez. 

Per part de la universitat nord-americana, han viatjat fins a Barcelona la rectora de la Universitat de Michigan-Flint, Dra. Susan E. Borrego i el director del departament de Mobilitat Internacional, Claus Weimann.

Entre els punts forts de la Universitat de Michigan-Flint destaca l’atenció personalitzada, amb una ràtio d’un professor per quinze alumnes. A més a més, l’Escola d’Administració de la Universitat de Michigan-Flint té l’acreditació internacional AACSB, un organisme internacional que reconeix els millors centres educatius per la seva qualitat docent en grau, postgrau i doctorat així com la investigació en àrees d’administració d’empresa, comptabilitat, finances i màrqueting.