Alumnes de Comunicació Audiovisual fan un 'remake' d’una escena de "La La Land"

01/06/17
Comparteix aquesta informació

Sota la direcció del professor Geoffrey Cowper, alumnes de primer i segon de Comunicació Audiovisual han fet un remake d’una seqüència de la pel·lícula La La Land, en el marc de la segona edició de l’activitat extraacadèmica “Remaking”.

Alumnes de Comunicació Audiovisual fan un 'remake' d’una escena de "La La Land"

La Facultat de Ciències de la Comunicació organitza aquesta activitat extraacadèmica, que consisteix en l’anàlisi d’una seqüència cinematogràfica complexa, per després planificar i dur a terme un rodatge que aconsegueixi els mateixos enquadraments de càmera i les mateixes impressions de l’espectador. Enguany, el professor Geoffrey Cowper, director de cinema, ha estat el responsable de coordinar aquest taller.

Després de tres setmanes d’estudi i de preparació, els alumnes van rodar l’escena més famosa de La La Land, en què la parella protagonista contempla la ciutat des d’un mirador molt ampli i inicia una seqüència de claqué.

Amb pocs mitjans, però carregats d’il·lusió i creativitat, els nostres estudiants van replicar la seqüència des d’un dels miradors del Tibidabo, i van aconseguir un efecte molt semblant al del moment de la multipremiada pel·lícula (set Globus d’Or, cinc Oscar, cinc premis Bafta, etc.).